Word lid van ON!

Je doet mee met omroep Ongehoord Nederland door lidmaatschap van €5,72 per jaar. Zo klinkt jouw stem straks in iedere huiskamer.

ON! krijgt graag van jouw een incassomachtiging om ook volgend jaar je contributie (die we uiteraard weer zo laag mogelijk zullen vaststellen!) te kunnen incasseren omdat dit jouw en ons tijd scheelt en onnodig ledenverlies voorkomt. Mocht je echter liever geen incassomachtiging voor volgend jaar willen afgeven, vergeet dan alstublieft niet je lidmaatschap eind volgend jaar te verlengen door middel van betaling, zodat je lidmaatschap kan meetellen als eind volgend jaar de ledenaantallen van publieke omroepen gepeild zullen gaan worden. Wij sturen je hiervoor per e-mail een herinnering.

Wij vragen alleen gegevens die wij volgens de mediawet verplicht zijn om van leden bij te houden. Bij een ledentelling door het Commissariaat voor de Media moeten wij deze informatie kunnen overleggen. Daarom zijn alle velden verplicht.
Om mee te tellen als lid dien je in Nederland woonachtig te zijn en minimaal 16 jaar oud. Je kunt lid zijn van twee of meerdere omroepverenigingen.

Formulier voor wonend in het buitenland

Je kunt betalen via iDEAL of credit card

Totaal: € -

Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens verzameld. Meer informatie over hoe wij met je gegevens omgaan kun je lezen op de pagina privacybeleid onderaan de website.

Formulier voor automatische incasso wonend in het buitenland

Als je lid wil worden van ON! zonder automatische incasso klik dan hier! Betaling met iDeal, PayPal, creditcard en overmaking.

Heb je geen internetbankieren?

Dan kunt je schriftelijk lid worden van ON! Klik hier voor het inschrijfformulier! Je kunt het formulier uitprinten, invullen en voorzien van postzegel opsturen naar het opgemelde adres.