Word lid van ON!

ON! #NieuweOmroep #DoeMee

Ongehoord Nederland! is de nieuwe aspirant publieke omroep die de stem vertolkt van de Nederlanders die nu niet gehoord worden.

Wat betekent dit precies?

We willen dus toetreden tot het publieke TV bestel, en programma’s gaan uitzenden op de NPO. Voor die mensen die Hilversum amper ziet staan. Respect en aandacht voor de Nederlandse cultuur, haar geschiedenis, normen en waarden en haar tot voor kort vanzelfsprekende vrijheden, vormen de basis voor de inhoud van de programma’s van ON!

Daarvoor hebben we heel veel leden nodig, per 21-12-2020, om te kunnen toetreden vanaf 2021.

50.000 is minimaal, maar hoe meer leden, hoe meer kans!

Formulier voor automatische incasso

U kunt betalen via iDEAL of credit card

Totaal: € -

Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u lezen op de pagina privacybeleid onderaan de website.

Formulier met automatische incasso wonend in het buitenland

Als u lid wilt worden van ON! met automatische incasso klik dan hier! Betaling met iDeal, PayPal, creditcard en overmaking.

Formulier zonder automatische incasso wonend in het buitenland

Als u lid wilt worden van ON! zonder automatische incasso klik dan hier! Betaling met iDeal, PayPal, creditcard en overmaking.

Formulier zonder automatische incasso

Als u lid wilt worden van ON! zonder automatische incasso klik dan hier! Betaling met iDeal, PayPal, creditcard en overmaking.

Heeft u geen internetbankieren?

Dan kunt u schriftelijk lid wilt worden van ON! Klik hier voor het inschrijfformulier! U kunt het formulier uitprinten, invullen en voorzien van postzegel opsturen naar het opgemelde adres.