Dit is ON!


Omroep ON! is dé nieuwe omroep van Nederland, die staat voor pluriforme meningen en trots op Nederlandse waarden, geschiedenis en toekomst.

ON! brengt vanaf januari 2022 de ongehoorde stem naar Hilversum

In de huidige tijd, waarin alles razendsnel verandert en veel wordt bekeken vanuit het perspectief van de Europese Unie, de Verenigde Naties, WHO en andere internationale organisaties, ligt de focus bij programma’s op de NPO teveel op globalisme en wereldburgerschap.

De binnenlandse gevolgen en problemen voor veel doorsnee bewoners zoals woningnood, criminaliteit, corona-maatregelen en verdwijnen van eigen tradities worden verwaarloosd. Vanuit een politiek-correct narratief worden de wensen en gedachten van de ongehoorden als ‘populistisch’ door een beperkte selectie van tafelgasten in programma’s afgeserveerd. Grote groepen voelen zich daarom media-buitengesloten en deplorabel behandeld door de publieke omroepen. Ze kijken en luisteren niet langer.

Dat gaat veranderen.

Want samen met onze ruim 60.000 leden heeft ON! groen licht gekregen van mediaminister Slob en treden we vanaf 2022 toe het publieke bestel.

Omroep ON! brengt ongehoorde meningen naar de huiskamer.

We zijn enorm druk nu met alle voorbereidingen voor 2022. Programma-formats ontwikkelen, pitchen en een sterk team samenstellen. En natuurlijk maken we ook nu al programma’s op ons YouTube kanaal als ON! & Vrienden, Het Panel en doen we verslag van live demo’s.

>>> YouTube ON!

Word ook lid van onze hard groeiende beweging!

Hoe meer leden, hoe sterker we staan in Hilversum.

Word dan hier nu lid van ON! voor maar 5,72 per jaar