A.J. Schouwenaar, Wemeldinge

De wereld staat in brand en waar heeft onze overheid het druk mee? Klimaat en stikstof. Werkelijk?

De klimaatzwendel is blijkbaar prioriteit nummer één voor de regering-Rutte. De indoctrinatie van de groene wappies van GroenLinks, D66 en de PvdD is goed gelukt daar.

Dan is er ook nog steeds corona. De pandemie zorgt voor een ongekende ramp in Nederland. De economie ligt grotendeels op z’n gat. Je zou denken dat dit voor de overheid reden is om het klimaatgeneuzel even terzijde te schuiven. Je kunt belastinggeld maar één keer uitgeven.

Maar nee, Wiebes, Ollongren en Schouten hebben het druk met chanteren, intimideren en bedriegen van het goedgelovige volk om de volstrekt nutteloze, miljarden verslindende klimaatzwendel door te drukken. En VVD’er Rutte vindt het allemaal prima!

Dit maakt dat deze regering waarschijnlijk de geschiedenis zal ingaan als de meest waardeloze van Nederland. Bovendien durft Ollongren ook nog eens voor te stellen om de verkiezingen van volgend jaar uit te stellen. Dit moeten we niet laten gebeuren!

Ieder weldenkend mens begrijpt dat het in een verbrandingsoven stoppen van bomen om energie op te wekken geen goed idee is. Wat de groene wappies ons ook willen wijsmaken met hun spreadsheets.

Dat er in een biomassacentrale meer CO2 en andere rotzooi uit de schoorsteen komt dan uit ene kolencentrale, is voor het kabinet niet van belang. sinds de documentaire Planet of the Humans geloven steeds minder mensen in de klimaatreligie.

Dé manier om het volk onder de duim te houden, zodat mensen geen vragen gaan stellen, is wat RTL, NOS en de kranten uitzenden en publiceren. En de burger slikt het als zoete koek, in elk geval dat deel dat zelf niet nadenkt (en dat zijn er helaas meer dan je denkt).

De objectiviteit in journalistiek Nederland is ver te zoeken, anders zou er meer aandacht zijn voor onderwerpen als de klimaatzwendel en:

  • de voorspellingen van het IPPC waarop de klimaatzwendel is gebaseerd, komen niet uit
  • het falen en te laat ingrijpen van de regering in de corona-epidemie, met duizenden onnodige slachtoffers als resultaat en een in elkaar gestorte economie
  • Obamagate, wat een groter schandaal zal worden dan Watergate.

In plaats daarvan zijn we overspoeld met eindeloos non-nieuws over de islamitische ‘ramadan’ en het ‘Suikerfeest’. We kunnen de klimaatzwendel niet betalen, willen het niet betalen, het helpt voor geen meter en we zijn het over de balk smijten van belastinggeld meer dan zat.