Magda van der Weel, Ede

De NS laat nu zien hoe betrouwbaar ze eigenlijk zijn. Bij de Twitter affaire over de aanval van vier Marokkanen op twee vrouwen, wordt de NS geloofd en aan de vrouwen wordt niets gevraagd. Zij worden dus niet geloofd. Net als wij ‘witte, christenen en Joden’ weer worden gebruikt door de politiek, de media en de NS. 

Ja, in de oorlog bracht de Nederlandse Spoorwegen ook Joden naar de gaskamers. Betaald. Nu horen we al via de microfoon een Jodenlied.

Natuurlijk blieft D66 geen tegenspraak en komt de regering net als bij het Wilders proces in de aanval door middel van een D66 minister tegen Baudet. De grote minderheid regeert. Om over de puberale reacties van Jette niet te spreken, Die geeft nog eens de doodsteek na het gebeuren in Duitsland door Baudet ‘extreem rechts’ te noemen.

Ik moet huilen, het komt weer die Jodenhaat. Zowel in de Tweede Kamer als het over Israël gaat, als bij de NS. 

Maak me maar dood, in dit land is niet te leven voor witte, oude, in achterstand wonende, FVD ers, zonder dubbel paspoort. Had ik dat laatste maar. Dan kon ik vluchten naar een land waar ze niet tegen me aantrappen door een andere mening. Ik heb 45 jaar keihard in de zorg gewerkt, en ben nu 68 jaar. Maar mensen als ik worden nu voor racist uitgemaakt