Willy Dominicus, Wehl

Het wordt met de dag erger. Nu ziet ook onze premier Rutte alle blanke Nederlanders als racistisch. Wat is er toch aan de hand? De gevestigde politieke orde sluit FvD en PVV bijvoorbaat uit omdat deze partijen voor de Nederlander opkomen en tegen de EU zijn. Ook zijn de gevestigde politieke partijen voor de Black Lives Matter-activisten die nu ongestoord onze geschiedenis kapot mogen maken.

Waarom gaan deze mensen niet terug naar waar zij of hun ouders vandaan komen? Ze voelen zich hier toch niet thuis en wij zijn allemaal racisten.

Als je tegen het beleid van Rutte demonstreert, komt de ME met waterkanonnen en gummieknuppels. Waarom mogen de actievoerders tegen (vermeend) racisme wel demonstreren?

Hoe krijgen we in godsnaam weer het normale Nederland terug. Helaas voel ik mij niet meer welkom in mijn eigen land. In wat voor een toekomst komt mijn kleinzoon te leven? Hier zit ik echt mee.