Anton Wijker, IJmuiden

Als ik de Twitterberichten doorloop, zie ik naast veel lovende berichten over Ongehoord Nederland ook veel kritiek, met soms grof taalgebruik. Zelfs mensen die hun lidmaatschap opzeggen. Dat vind ik nogal voorbarig.

Ongehoord Nederland is in opbouw en zal gaandeweg professioneler worden. Later dit jaar komen de verkiezingscampagnes weer op gang. Het bestaan van deze omroep wordt ook dan belangrijk voor iedereen die wil dat er een andere politieke wind gaat waaien in Nederland wilt. Wij kunnen en, als het aan mij ligt, zúllen de partijen steunen die nu door de publieke omroep en de meeste andere media genegeerd dan wel onderbelicht worden.

Als Ongehoord Nederland eenmaal zendtijd heeft op de Nederlandse zenders, komt het eerlijke verhaal bij alle Nederlanders binnen. Dit zal in mijn ogen een zichtbare invloed hebben op de verkiezingen in maart volgend jaar ‒ en daarna!

Dus: lever vooral uw (opbouwende) kritiek, maar steun toch vooral deze organisatie. Als u dat nog niet bent: word lid! En probeer anderen te bewegen lid te worden.