A. de Waele, Koewacht

Onze politieke elite vindt nu bij monde van Rutte dat het niet uitmaakt of Zwarte Piet geel of groen is. Onder leiding van twee Ghanezen, Jerry Afriyie ( beroepsactivist, wie betaalt hem: de bijstandswet?) en rapper Akwasi, voert Black Lives Matter een waar schrikbewind. Ze krijgen een podium bij diverse omroepen en vooral bij NPO.

Ze vertegenwoordigen maar een klein deel van een minderheid. Maar iedereen moet zich aanpassen aan de regels van deze twee achterkleinzoons van slavenhandelaren uit Ghana. Niemand die hen verplicht hier te blijven, ze kunnen morgen terug naar hun land van herkomst. Misschien moeten ze daar eens dezelfde rottigheid uithalen als hier, ben benieuwd hoe lang ze op vrije voeten blijven.

D66, GroenLinks en ChristenUnie vinden alles wat niet-westerse immigranten zeggen prachtig. Denk heeft de steun van Erdogan en diverse andere islamitische landen die hier radicale moskeeën financieren en controleren. Illegalen mogen hier vrij rondlopen, de kans op uitzetting is dankzij genoemde partijen vrijwel nihil. Als dank voor onze gastvrijheid proberen ze onze geschiedenis en cultuur naar de verdommenis te helpen. Helaas is iedereen alles vergeten als straks Rutte en zijn vazallen Jetten en Klaver zoete broodjes komen bakken vlak voor de verkiezingen.