We leven in levensgevaarlijke tijden. Het straatgeweld in de VS van zwarten, aangestuurd door het Antifa leger, tegen blanken, heeft grenzeloze vormen aangenomen. (Hier een overzicht van video’s over de afgelopen week.)

Ook in Nederland wordt opgeroepen tot geweld door degenen die zich ‘antiracist’ noemen. Bijvoorbeeld door de rapper Akwasi die zijn toespraak op Instagram zette.

Hij hield die bij de omstreden massabijeenkomst op de Dam, waar burgemeester Halsema zich instemmend in het publiek had begeven.

De racistische Akwasi pochte:

“Ik heb een witte vrouw die voor mij schoonmaakt, dat is zwart privilege.”

Waarop instemmend gegil klonk. Want dat is de teneur, ook in de VS. De zwarten doen zich voor als Übermenschen en de blanke ‘antiracisten’  bevestigen de bovenmenselijke status van hun nieuwe zwarte meesters door massaal op de knieën te gaan, of hun ingebeelde ‘white supremacy’ af te zweren.

Deze massale geestelijke verdwazing, gekoppeld aan doorgeslagen straatgeweld, is zo massaal, zo alles omvattend, dat we moeten vrezen voor levensgevaarlijke ontwikkelingen. Dit is nog maar het begin.

‘Akwasi’ (hij schijnt bekend te zijn van het VARA/BNN programma De Wereld Draait Door) riep:

“Zwarte Piet gaat naar z’n hoeremoeder straks.”

En:

“Op het moment als ik in november een Zwarte Piet zie, ik trap hoogstpersoonlijk op zijn gezicht.”

Ook brulde hij:

“Jullie zijn strijders!”

Dat zou je nog figuurlijk op kunnen vatten, als zijn hele speech niet zo’n agressieve, gewelddadige toon had (zijn ogen spoten vuur, hij ging in de cadans met het publiek over tot een dierlijk soort gebrul) en als hij niet ook dingen schreeuwde als:

“Racisme pakt iedereen aan en racisme is er zeker ook in Nederland. Neem risico’s!”

Risico’s?

Daarmee bedoelde hij: Geweldsrisico’s:

“Ik ben aan het koken, want er is geen tijd meer om te praten. Ik vind het terecht wat er allemaal in Amerika gebeurt. Dat mensen opstaan, en het zijn geen rellen.  Dat noem je opstand.”

Dus dat is wat hij wil. Straatgeweld. Het publiek ging helemaal uit het dak toen hij dat riep.

Femke Halsema stond met haar slavernijbutton in het publiek en zag dat het goed was.

De NOS haalde de toespraak van Akwasi goedkeurend aan en repte met geen woord over de oproepen tot geweld.

Net zoals de NOS ook altijd zweeg over de Zuid-Afrikaanse leider Jacob Zuma, die het lied zong: ‘Kill the Boer.’

Een onverbloemde oproep tot het doden van blanken. Zo was dit een onverbloemde oproep tot straatgeweld tegen blanken op de Dam. Nederlandse media die maar doorjammeren over het niet bestaande racisme in Nederland, maar die het echte, openlijke, racisme van levensgevaarlijke volksmenners als Akwasi negeren.

Doodeng. Want gesteund door een massale hoeveelheid Nederlanders, die hun eenzijdige informatie alleen maar krijgen van de Main Stream Media.