Ronald Dunki Jacobs, Noordwijk

Westerse fascisten vormen met de dag een steeds groter gevaar voor de vrije wereld. Daarbij manipuleren zij die vrije wereld op mondiaal niveau door hun machtsovername in de VN, de IPCC (klimaat) en de Wereldgezondheidsorganisatie, terwijl de extreem linkse elementen in de VS een uiterste krachtinspanning doen om hun eigen land te ondermijnen in een tweede Culturele Revolutie. Die wordt van dag tot dag gewelddadiger. Zij bedienen zich al tientallen jaren van het trotskistische recept van de ‘permanente revolutie’ om ons onder hun fascistische hiel te brengen.

De recente historie leert ons hoe extremisme ontaardde in fascisme en wij zien hoe die verloedering zich nu wéér onder onze neus afspeelt. Hitler en Stalin zijn tot staan gebracht ten koste van miljoenen levens. Mao helaas niet. Zijn opvolgers proberen Hong Kong onder het communistische juk te brengen, in strijd met historische toezeggingen.

Zoals in de vorige eeuw heeft de gezapige burgerij ook nu geen oog voor de subversie. De meeste politici in EU-landen , onder wie onze premier, collaboreren met het politiek correcte monster. Het gaat de would-be fascisten niet om het klimaat, zij misbruiken het om hun rampzalige doelen te bereiken. Evenzo met het zwart racisme van Black Lives Matter tegen de blanke bevolking.

Het draaiboek ligt altijd klaar. Ditmaal was het toevallig de verheerlijking van een gedode crimineel in de USA die werd aangegrepen als katalysator voor hun permanente revolutie. Dat zij daarmee de belangen van de zwarte bevolking onherstelbare schade toebrengen, interesseert hen niet; morgen adopteren zij een ander ‘slachtoffer’ voor hun doortrapte agenda.

In Nederland zien wij (nog) geen gewelddadige rellen en vandalisme, maar de ongelijkheid die elke samenleving kent, ook de onze, is een ideologisch breekijzer geworden. Mensen (h)erkennen niet langer dat ons systeem ver superieur is aan andere vormen van samenleving die geen welvaart kunnen creëren. Dat de linkse agressie zich desondanks tegen ons richt, is communistische agitatie.

In de vrije westerse wereld is er nog maar één man die de fascisten kan stoppen, Donald Trump. Hij kan een einde maken aan deze pseudo-Culturele Revolutie waar geen enkele moreel respectabele drijfveer achter zit, slechts proletigheid en verdorvenheid. Dit tuig heeft iedereen in een identiteitshokje gestopt en beoordeelt mensen in het heden op het slechtste dat hun voorouders ooit hebben gedaan. Een volksgericht waarin elke non-valeur als aanklager en rechter kan optreden.

Hoe staan de zaken ervoor? Kiezers beginnen knap chagrijnig te worden van de linkse dwingelandij. Zelfs in Nederland beginnen burgers zich te roeren en komen er barstjes in het linkse sprookjespaleis dat inmiddels in een maoïstische nachtmerrie is veranderd. Als Trump verder schoon schip kan maken, zal ook Nederland daarvan profiteren. Mocht Trump niet herkozen worden, bereid u zich dan voor op een herhaling van de jaren ‘30/’40.