Op vrijdag 15 oktober jongstleden werd op de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) een filmpje getoond waarin niet-gevaccineerden worden doodgeschoten. Deze video was ontleend aan de momenteel vrij populaire Netflix-serie ‘Squid Game’, waarin mensen met schulden tegen elkaar strijden voor een exorbitante geldprijs. 

Intimideren

Wie niet beter weet, zou aanvankelijk nog denken aan een weinig smaakvol propagandafilmpje van de Noord-Koreaanse overheid. Helaas: dit NTR-filmpje kwam tot stand onder auspiciën van de Nederlandse staat – dankzij het Nederlandse belastinggeld waarmee NTR en de NPO worden gefinancierd. De video dient om meer burgers over te halen om zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FvD) spreekt  van “hallucinant walgelijke geweldsfantasie gericht tegen ongevaccineerden.” Hij wil dat Mediaminister Arie Slob strafrechtelijke stappen neemt tegen NTR.

De dwang om je te vaccineren is merkwaardig. Anderhalf jaar geleden, op 16 maart 2020, verklaarde infectioloog, directeur van Centrum Infectieziektebestrijding en voorzitter van het ‘Outbreak Management Team’, Jaap van Dissel, bij Nieuwsuur dat ongeveer 50 tot 60 procent van de Nederlanders het virus zou moeten krijgen om zo groepsimmuniteit te bereiken. Volgens Van Dissel moet het virus “rondgaan onder de gezonde mensen die er weinig last van hebben zodat de zwakkeren beschermd worden”

Solidariteit

“De situatie vraagt om solidariteit”, zei Van Dissel letterlijk op de NPO televisie. Premier Mark Rutte sprak dezelfde avond de natie toe en verklaarde dat ons land voor een ‘enorme opgave’ stond in de strijd tegen het coronavirus.  Inmiddels viert het virus bijna de tweede verjaardag en zijn verschillende vaccins beschikbaar die met precies hetzelfde doel zijn gemaakt, namelijk immuniteit verhogen. Momenteel is in Nederland 82 procent van de volwassenen geheel gevaccineerd en bijna 88 procent heeft tenminste één vaccinatie ontvangen. Daarmee zijn de oorspronkelijke immuniteitsdoelstellingen van professor Van Dissel c.s. ruimschoots gehaald. 

Nu blijkt echter dat onze regering er op een onnavolgbare manier van overtuigd is geraakt dat alsnog honderd procent van bevolking volledig gevaccineerd moet worden om ‘groepsimmuniteit’ te bereiken. Ter ondersteuning dient dus deze wrede NTR-propagandafilm.

Stigmatiserend

In het nagesynchroniseerde filmpje hebben de Aziatische acteurs een Noord-Afrikaans accent dat wordt gesproken in Nederlandse steden. Valt dit niet onder ‘cultural appropriation’? Doordat men de acteurs met een allochtoons accent laat praten, maakt het die vaccinatie-moordvideo ook nog eens stigmatiserend. Zodoende wordt de zo vurig gewenste ‘solidariteit’ al helemaal niet bereikt! 

Verdeel en heers

Wat de overheid probeert te doen is ‘verdelen en heersen’, ook wel divide et impera genoemd. Allochtoon en autochtoon worden tegen elkaar uitgespeeld door allochtone jongeren als ‘vaccinatieweigeraars’ te stigmatiseren. De beeldtaal spreekt duidelijk: wie gevaccineerd is heeft meer rechten en wie niet is gevaccineerd wordt doodgeschoten. 

We kunnen met deze video concluderen dat wat onze overheid beweert over ‘solidariteit’ en ‘inclusiviteit’, kletskoek is waar sinistere motieven achter schuilgaan.

Lees hier het goede nieuws over de 1000 euro die Sid ontving van een gulle donateur voor zijn crowdfunding ‘Wees Afgrondelijk: de essentie van het niet-deugen’. Volg Sid hier op Telegram!